dilluns, 11 de febrer del 2008

Curs d'Il·lustració professional - No ficció

Curs de 30 hores, impartit a la seu d'Avinyó de l'escola "Llotja", centrat en la il·lustració de «no-ficció», aplicable al món editorial, al disseny, a la divulgació científica, museografia, al cinema i la publicitat, etc.

Aquest curs pretén facilitar l’accès a l’estudiant, a eines i procediments que li permetin controlar al màxim l’elaboració d’un projecte d’il·lustració. El curs va dirigit a estudiants i professionals de la il·lustració, que vulguin ampliar i orientar els seus recursos.

La línia principal de treball serà fomentar l’autocrítica, tant a nivell plastic, com organitzatiu i de gestió, a través d’un encàrrec simulat, que servirà d’excusa i de camp de treball per experimentar amb les diferents fases d’elaboració d’un projecte : Anàlisi de l'encàrrec, recerca de documentació, gestió de la documentació, esbossos, l'ús de la fotografia com a referència i com a complement del dibuix del natural, selecció de les tècniques i recursos a utilitzar (tècniques tradicionals, Photoshop, eines 3D, etc…), composició, perspectiva i color aplicats a la il·lustració, tractament digital de la imatge, art final.

Dates:
del 29 juny al 10 juliol de 2009
Horari:
tarda, de 17:30 a 20:30 h.
Durada:
30 hores
Preu:
150 euros
Professor:
Enric Passolas
Informació per a inscripció:
“Llotja” Plaça Verònica, 2 Telf: 93 317 47 95
Nº d'alumnes:
mínim 8, màxim 15

Per qualsevol dubte o comentàri relacionat amb el curs, no dubteu a deixar el vostre missatge.
Gràcies!