dijous, 4 de desembre de 2008

alademosca és dialogant!L’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i diverses ONG van inaugurar ahir l’exposició "l’Alfabet dels Drets Humans" que, fins al 17 de desembre, es podrà veure en onze estacions del Metro de la ciutat per a commemorar el 60é aniversari de la Declaració dels Drets Humans.

L’exposició consta de onze instal·lacions, cada una ubicada en una estació de metro, que representen las onze lletres de “Drets Humans”.

Cada lletra, creada por un il·lustrador, està vinculada a un àmbit dels drets humans.

Els il·lustradors són: T: Mayra Aguilar, S: Clara Bonet, A: Alba Bonet i Quim Monzó, D: Patrick Brentano, E: Hug Cirici, M: Montse Francès, U: Barbara Castro, R: Maite Gurruchaga, S: la gent de “La Mosca”, N: Sandra de la Parada, y la H: uns servidors, alademosca, que hem il·lustrat el “Dret al diàleg”

A la foto, la frase sencera amb els il·lustradors participants.


El Ayuntamiento de Barcelona, la Generalitat, la Diputación de Barcelona y diversas ONG, inauguraron ayer la exposición "El Alfabeto de los Derechos Humanos" que, hasta el 17 de diciembre, se podrá ver en once estaciones del Metro de la ciudad para conmemorar el 60 aniversario de la Declaración de los Derechos Humanos.

La exposición consta de once instalaciones, cada una ubicada en una estación de metro que representan las once letras de “Drets Humans”.

Cada letra, creada por un ilustrador, està vinculada a un ámbito de los Derechos Humanos. Los ilustradores son: T: Mayra Aguilar, S: Clara Bonet, A: Alba Bonet i Quim Monzó, D: Patrick Brentano, E: Hug Cirici, M: Montse Francès, U: Barbara Castro, R: Maite Gurruchaga, S: la gent de “La Mosca”, N: Sandra de la Parada, y la H: unos servidores, alademosca, que hemos ilustrado el “Dret al diàleg”

En la foto, la frase entera con los ilustradores participantes.