dimarts, 14 de juny del 2011

Premiats!!



Dijous passat es va celebrar el lliurament dels Premis Junceda 2011 i se'ns va premiar en la categoria de No ficció adult i infantil per l'Obra “Joan Maragall. Carnets de Viatge” de Gloria Casals. "Per crear un format insòlit, creatiu i ambiciós sobre una figura literària i que no és la manera habitual de divulgar-la."

Obra Editada per "Diputació de Barcelona", amb coordinació editorial de "Zahorí d'ideas" i disseny i maquetació d'Extra Estudio.

Estem molt afalagats amb el Premi!!

Aprofitem per agrair l'Apic, la seva labor a fer possible que cada any es celebrin els Premis Junceda, i als nostres clients per la seva confiança en el nostre treball!!


El pasado jueves se celebró la entrega de los Premios Junceda 2011 y se nos premió en la categoría de No ficción adulto e infantil por la Obra “Joan Maragall. Carnets de Viatge” de Gloria Casals. "Por crear un formato insólito, creativo y ambicioso sobre una figura literaria y que no es la manera habitual de divulgarla."

Obra Editada por "Diputación de Barcelona", con coordinación editorial de Zahorí de ideas y diseño y maquetación de Extra Estudio.


Estamos muy halagados con el premio!!

Aprovechamos para agradecer al Apic, su labor en hacer posible que cada año se celebren los Premios Junceda, y a nuestros clientes por su confianza en nuestro trabajo!!

4 comentaris:

Judit ha dit...

Felicitaaats! us ho mereixeu!

alademosca il·lustració ha dit...

Moltes gracies Judit!!
La veritat es que estem força contents!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats
Francesc

Víctor ha dit...

Bona feina!!!